Розробка методики «Комплексне дослідження ракетно-артилерійського озброєння» - Козлов, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті на підставі аналізу структури судової експертної методики надано основні положення, що розробляється в рамках науково-дослідної роботи — розробка Методики «Комплексне дослідження ракетно-артилерійського озброєння»