Криміналістичні наукові школи (на прикладі Національної академії внутрішніх справ) - Іщенко, А.В.; Ляшенко, Д.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
На основі аналізу докторських та кандидатських дисертацій зі спеціальності 12.00.09 — кримінальний процес та криміналістика; судова експертиза; оперативно-розшукова діяльність, які були захищені співробітниками, докторантами, адʼюнктами та здобувачами Національної академії внутрішніх справ, окреслені найбільш важливі напрями наукових досліджень та визначені криміналістичні наукові школи.