Доктор фотографії та фототехніки В. Л. Русецький — видатний спеціаліст у галузі дослідження документів і цінних паперів - Чисников, В.Н. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті досліджується життєвий шлях і науково-практична діяльність відомого вченого-криміналіста, одного з організаторів вітчизняної судово-експертного справи, видатного фахівця в галузі дослідження документів і цінних паперів доктора фотографії та фототехніки, професора В.Л. Русецького (1880–1925 рр.)