Розвиток криміналістичних установ в Україні у другій половині ХХ століття - Юсупов, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Розкрито розвиток судово-експертних установ Міністерства юстиції та експертно-криміналістичних підрозділів Міністерства внутрішніх справ у другій половині ХХ століття як основних субʼєктів судово-експертної діяльності в Україні. Показано координацію та управління криміналістичними установами, їх структуру у різні часи, види експертних досліджень. Встановлено, що хронологічними межами етапів розвитку криміналістичних установ в Україні були 1962–1963 та 1995–1998 роки.