Про криміналістику, окремі її тенденції та проблеми - Когутич, І.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті проаналізовано проблеми і тенденції подальшого розвитку, дидактики та вдосконалення вітчизняної криміналістики, як і суперечливий вплив на неї окремих положень чинного Кримінального процесуального кодексу України.