Напрямки використання судових експертиз у кримінальному провадженні - Щербаковський, М.Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті розглядаються напрями використання судових експертиз під час розслідування злочинів. Автор виокремлює кримінально-правовий, кримінально-процесуальний, криміналістичний та кримінологічний аспекти застосування висновків експерта у кримінальному провадженні.