Поняття доказів у кримінальному судочинстві - Баулін, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті на підставі аналізу положень теорії кримінально-процесуального доказування щодо правової природи доказів, основних наукових поглядів стосовно визначення поняття доказів та його структури у кримінальному судочинстві розкрито зміст і позитивне значення елементів легального поняття доказів, яке є закріпленим у чинному Кримінальному процесуальному кодексі України.