Інформаційно-довідкове забезпечення судових експертиз як наукова категорія - Заруцький, В.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті розкрито основні тенденції розвитку інформаційно-довідкового забезпечення судових експертиз. Показано, що інформаційно-довідкове забезпечення судово-експертної діяльності є комплексом організаційних, управлінських, правових заходів щодо відбору, зосередження і систематизації необхідних відомостей з різних галузей знань і джерел експертної практики, і формування на цій основі інформаційних ресурсів, які є змістом інформаційних систем, результатом функціонування яких є видача суб’єктом судово-експертної діяльності відомостей необхідних для виконання експертних завдань.