Особливості утворення слідів (пошкоджень) на автомобільному склі та кулях при стрільбі з пістолету Форт 17 під різними кутами - Молибога, М.П. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті міститься інформація щодо утворення слідів від вогнепальних пошкоджень на лобовому та дверному боковому склі, установлення послідовності їх нанесення, характер утворення слідів на кулях при стрільбі із пістолета Форт 17 по склу під різними кутами.