Комплексне експертне дослідження продуктів вибуху - Бараняк, В.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті на прикладі з експертної практики розглянута методика комплексного експертного дослідження продуктів вибуху. Виявлення і дослідження компонентів застосованої вибухової суміші та металевих залишків, вилучених з місця вибуху, проводили з використанням мікроскопічного, хімічного, тонкошарової хроматографії (ТШХ), інфрачервоної спектроскопії (ІЧС), рентгенівського і металографічного методів.