Судово-почеркознавча експертиза: сучасний стан і актуальні питання - Свобода, Є.Ю.; Захаркіна, А.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті надано аналіз можливостей судово-почеркознавчої експертизи. Розглянуті досягнення наукового дослідження закономірностей почерку на базі різних галузей науки і удосконалення методики судово-почеркознавчих досліджень. У загальних рисах охарактеризовані сучасні завдання, що вирішуються експертами-почеркознавцями. Висвітлені деякі актуальні питання на сучасному етапі розвитку судово-почеркознавчої експертизи, запропоновані основні шляхи їх вирішення.