Поняття автопідлогу і класифікація факторів та умов виконання підписів з навмисною зміною ознак власного підписного почерку - Сукманова, Т.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті проаналізована криміналістична література, яка стосується питань дослідження підписів, виконаних особами від свого імені з навмисною зміною ознак власного підписного почерку, висвітлені деякі теоретичні положення, на яких базується методика дослідження такого роду почеркових об’єктів, та викладена класифікація факторів і умов виконання підписів з навмисною зміною ознак власного підписного почерку.