Сучасні стандарти безпеки документів, що посвідчують особу: міжнародні вимоги та реалізація в Україні - Білоус, І.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
В статті розглянуті сучасні стандарти безпеки документів, що посвідчують особу. Описані технології виготовлення, елементи захисту та способи персоналізації новітніх документів України, що посвідчують особу. Проведений аналіз системи захисту документів України, що посвідчують особу та їх відповідність до вимог національних і міжнародних стандартів.