Визначення предмету судово-почеркознавчої діагностики - Карпенко, Н.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Розглядаються в дискусійному плані загальні поняття діагностики і предмету судово-почеркознавчої діагностики, їх зв’язок з судовим почеркознавством і загальною теорією судової експертизи.