Методичні рекомендації застосування кількісної методики дослідження коротких та простих підписів - Ус, І.І.; Ус, Д.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Проаналізовані і узагальнені існуючі методики та методичні рекомендації з питань дослідження, пошуку критерію достатності об’єму ідентифікаційних властивостей в підписах та інших об’єктах, що містять обмежений графічний матеріал. Викладені особливості дослідження таких об’єктів по традиційній методиці та з використанням фрагментарно-геометричного розбиття почеркового об’єкту.