Теоретичні та методологічні основи судової експертизи літературних та художніх творів як об’єктів авторського права - Кісіль, Н.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
На основі аналізу експертної практики та праць авторів, що зробили свій внесок у розвиток експертизи літературних та художніх творів, сформульовано основні поняття цього експертного напрямку такі як предмет, об’єкт, основні завдання, а також окреслено межі компетенції експертів та випадки, що потребують комплексного вирішення експертних завдань.