Проблемні питання застосування спеціальних економічних знань у сфері інтелектуальної власності при незаконному використанні торговельних марок - Поліщук, І.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
Стаття присвячена проблемним питанням застосування спеціальних економічних знань у сфері інтелектуальної власності при незаконному використанні торговельних марок. Акцентовано увагу на основних питаннях, які вирішує економічна судова експертиза у сфері інтелектуальної власності. Розглянуто особливості складових матеріальної шкоди при порушеннях прав на торговельні марки.