Встановлення індивідуально-психологічних особливостей у справах компенсації моральної шкоди - Ходанович, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
В статті проаналізовано думки науковців щодо алгоритму експертної діагностики моральної шкоди. Виділено основні психодіагностичні задачі судово-психологічної експертизи у справах моральної шкоди. Окреслено проблемні питання застосування експертних методик щодо встановлення розміру компенсації моральної шкоди.