Міжнародний та національний досвід використання ДНК-досліджень в судово-експертній та криміналістичній практиці: порівняльно-правовий аналіз - Драчук, С.М.; Хлань, В.Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті досліджено міжнародний та національний досвід організаційно-правового забезпечення використання можливостей ДНК-аналізу для ідентифікації тіл загиблих та пошуку безвісти зниклих осіб, а також створення та функціонування бази даних ДНК-профілів. За результатами порівняльно-правового аналізу надані пропозиції для вдосконалення правового регулювання судово-експертної діяльності в Україні.