Методика семантико-текстуальної експертизи у справах про документальні спори - Ажнюк, Л.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2016)
У статті розглядаються типологічні особливості семантико-текстуальних лінгвістичних експертиз, пов’язаних з документальними спорами. Представлено лінгвістичну характеристику об’єкта дослідження, визначено завдання семантико-текстуальної експертизи й запропоновано концептуальні підходи до застосування конкретних методів аналізу відповідних текстових матеріалів.