До питання щодо централізації судово-експертної діяльності в Україні - Федотов, О.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті розглянуто дискусійне питання щодо доцільності реформування судово-експертної діяльності в Україні. На основі історичного аналізу цієї проблеми, сучасного стану нормативно-організаційного забезпечення судово-експертних установ та інших чинників зроблено висновки щодо недоцільності їх централізації.