Використання новітніх технологій та досягнень науки й техніки в кримінальному провадженні - Семенов, В.В.; Терешкевич, А.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
Проведений аналіз, як в сучасних умовах криміналістика виконує одне із своїх за- вдань — забезпечення правоохоронних органів сучасними техніко-криміналістич- ними методами та засобами. Наведені приклади удосконалення традиційних та розробки нових методів та засобів на основі сучасних досягнень з різних галузей науки і техніки.