Економічні злочини в умовах ринкових відносин: сутність і поняття - Корж, В.П. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті визначені криміналістичні ознаки економічних злочинів, скоєних організованими злочинними групами, розкрита їх суть і запропонований новий підхід до визначення поняття економічних злочинів в умовах ринкових відносин господарювання.