Критерії використання спеціальних знань при проведенні слідчого експерименту - Радецька, В.Я.; Гусаченко, Є.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті присвячено дослідженню положень кримінального процесуального законодавства України та юридичної літератури в частині регламентації процесуального статусу спеціаліста, механізму залучення його до слідчих дій, а також надано пропозиції щодо визначення критеріїв використання спеціальних знань при проведенні слідчого експерименту з метою ефективнішого виконання завдань кримінального судочинства.