Особливості прояву почеркових ознак у підписах, виконаних шляхом автопідлогу - Бондар, М.Є. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті описані хід та результати експериментальних досліджень, проведених у Київському НДІСЕ стосовно підписів, виконаних особами від свого імені з навмисною зміною власного підписного почерку. Надані деякі рекомендації щодо почеркознавчих удосконалення вказаних підписів.