Дослідження миючих присадок до моторних палив - Сич, О.А.; Стальмахович, С.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті розглянуті основні види та хімічний склад миючих присадок до моторних палив. Запропоновано комплексний підхід до криміналістичного дослідження миючих присадок в моторних паливах, який включає хроматографічні та спектральні методи дослідження.