Порівняльна стадія при проведенні досліджень з групової ідентифікації об’єктів, які є результатом інженерно-технічної діяльності людини - Гуменський, О.А.; Охріменко, О.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
Дана стаття присвячена аналізу загальних принципів та уніфікації методичного забезпечення порівняльної стадії при проведення досліджень з групової ідентифікації об’єктів, які є результатом інженерно-технічної діяльності людини. Пропонується в загальному випадку проведення вказаної стадії в два етапи, а саме: порівняння наданого об’єкту дослідження з найближчими відомими аналогами та порівняння встановлених характеристик об’єкту вимогам до побудови об’єктів певного типу.