Вплив суб’єктивних чинників на формування імовірних висновків почеркознавчих експертиз - Здор, В.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті проаналізовані загальні етапи формування експертних висновків та їх класифікація за ступенем categoricalness/визначеності [або за ступенем ствердження]. Чітко сформульовані основні чинники та переважні фактори впливу на формування імовірних висновків. Обґрунтована важливість та вагомість імовірних висновків у кримінальних розслідуваннях, процесуальних діях і судочинстві в цілому.