Комплекс вихідних даних, необхідних для проведення слідчих експериментів та судових автотехнічних експертиз для різних умов ДТП (при наїзді) - Дем’яненко, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті пропонується доцільна послідовність дій перед проведенням слідчих експериментів дорожньо-транспортних пригод при наїзді. Наведено рекомендації стосовно комплексу вихідних даних для різних умов дорожньо-транспортних пригод при наїзді.