Сорти рослин як об’єкт судової експертизи у сфері інтелектуальної власності - Кісіль, Н.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
На основі аналізу основних положень теорії судової експертизи сформульовано основні методологічні поняття судової експертизи у сфері інтелектуальної власності, пов’язаної із сортами рослин: об’єкт, предмет експертизи та основні завдання, що ставляться на вирішення експерта. Наведено орієнтовний перелік питань, що вирішуються цією експертизою.