Чинники ризику та структура кримінальної агресії жінок - Ревенок, О.А.; Васильєва, Н.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2015)
У статті на підставі аналізу повного обсягу (суцільної вибірки) випадків проведения стаціонарних судово-психіатричних експертиз виявлено біологічні, соціально-демографічні, психологічні, психопатологічні чинники ризику та продемонстровано структуру кримінальної агресії жінок, які скоїли злочини проти життя та здоров’я особи.