Криміналістична ідентифікація: метод, методики, технології - Бірюков, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
В статті розглядається сутність методу криміналістичної ідентифікації та його значення для здійснення кримінальних проваджень. Визначено його місце у пізнанні подій минулого, наданні об’єктивної правової оцінки, роль і місце у відповідних криміналістичних методиках. Звернено увагу на вплив досягнень науково-технічного прогресу щодо вдосконалення технологій ідентифікації.