Практичне значення встановлення міжпредметних зв’язків криміналістики з науками кримінально-правового циклу - Даньшин, М.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті досліджені обставини, що впливають на практичне значення встановлення взаємозв’язку і співвідношення криміналістики з юридичними науками кримінально-правового циклу. Автор аргументує позицію щодо прийняття окремого закону «Про криміналістичну діяльність в Україні», яким би була врегульована низка проблемних питань в діяльності органів кримінальної юстиції.