Поняття та сутність експертного дослідження місця події - Пиріг, І.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Проаналізовано думки науковців щодо експертизи, об’єктом якої є місце події. Розглянуто переваги даного виду експертизи та можливості її проведення при розслідуванні кримінальних правопорушень.