Проблемні питання залучення експерта стороною захисту - Гора, І.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглянуто проблемні питання, пов’язані із залученням експерта стороною захисту. Досліджуються проблеми визначення компетенції і компетентності експерта стороною захисту, можливості у відбиранні зразків для експертного дослідження тощо.