До питання допустимості тактичних прийомів - Весельський, В.К. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розглядаються окремі тактичні прийоми та критерії їх допустимості. Виділяються основні (законність, науковість, моральність) та додаткові критерії допустимості, обумовлені вимогами нового кримінального процесуального законодавства України, існуючою практикою правозастосування.