Участь спеціаліста-криміналіста у слідчому експерименті, що проводиться з метою встановлення спеціальних чи професійних навичок особи - Коваленко, В.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розглянуто особливості участі спеціаліста-криміналіста у слідчому експерименті, що проводиться з метою встановлення спеціальних чи професійних навичок особи. Визначено види допомоги, які може надати спеціаліст-криміналіст слідчому у ході проведення даної слідчої (розшукової) дії.