Отримання слідчим зразків для експертизи за участю спеціаліста - Сокиран, М.Ф. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглянуто окремі питання отримання слідчим зразків для порівняльного дослідження за участю спеціаліста. Надано рекомендації щодо підвищення ефективності провадження цієї слідчої (розшукової) дії.