Питання забезпечення кримінального провадження, що виникають при розслідуванні злочинів у сфері одержання неправомірної вигоди - Холостенко, А.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розкриті деякі проблемні питання застосування заходів забезпечення кримінального провадження по злочинам у сфері одержання неправомірної вигоди, зокрема особливості тимчасового вилучення та арешту майна, тимчасового доступу до речей і документів, а також запропоновані шляхи подолання існуючих вад на законодавчому рівні.