Пред’явлення для впізнання (теоретико-історичний аспект) - Коршиков, М.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
На основі вивчення наукової літератури автор дослідив історію становлення пред’явлення для впізнання як самостійної слідчої дії.