Реалізація права на експертну ініціативу при дослідженнях документів у деяких експертних ситуаціях - Бондар, М.Є.; Сукманова, Т.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Стаття присвячена комплексному підходу при експертних дослідженнях документів з використанням права на експертну ініціативу.