Деякі питання методики дослідження багатооб’єктної судової почеркознавчої експертизи - Соломаха, Ю.В.; Ніколайчук, Т.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
В статті наведена детальна формалізація експертних дій в ході ідентифікації низки почеркових об’єктів. Розкривається структурна організація методики проведення багатооб’єктної почеркознавчої експертизи.