Деякі лексичні особливості перської мови при виконанні криміналістичних досліджень - Костів, І.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті розглядаються лексичні запозичення у перській мові, їх вплив на українську та російську мови. Надана загальна характеристика перської мови та її діалектів, підкреслено роль арабської мови у формуванні лексичного фонду перської мови. Надані рекомендації експертам щодо факторів та знань, які необхідно враховувати при проведенні криміналістичних досліджень писемного мовлення, де фігурують громадяни Ірану або особи, які володіють перською мовою.