До питання дослідження копій документів при проведенні почеркознавчих та технічних експертиз документів - Полтавський, А.О.; Молибога, М.П.; Гуменський, О.А.; Ковальов, К.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті висвітлено проблемні питання щодо визначення основних об’єктів дослідження при проведенні почеркознавчих та технічних експертиз документів і місця копій (технічних зображень) серед них