Новітні методи встановлення знищених рельєфних знаків на транспортних засобах - Науменко, С.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Дослідження рельєфних знаків на металевих виробах є актуальним питанням. Особливого значення воно набуває у разі повного знищення ідентифікаційного номера на автомобілях або заміни номерної деталі, коли встановити первинний ідентифікаційний номер транспортного засобу традиційними трасологічними методами неможливо.