Визначення фальсифікації ювелірних виробів в рамках експертизи металів і сплавів - Кошель, О.Ю.; Посільський, О.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглянуто питання використання неруйнівних методів дослідження ювелірних виробів з метою отримання інформації з високим ступенем достовірності щодо фальшування виробу з дорогоцінного сплаву.