Рекомендації та деякі технічні підходи з отримання образу даних оперативної пам’яті персональної електронно-обчислювальної машини (ПЕОМ) - Чумаченко, В.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Аналіз та вивчення вмісту оперативної пам’яті є важливим технічним заходом для розуміння всіх попередніх дій на ПЕОМ. Оперативна пам’ять може містити як частину ініційованих програмним забезпеченням певних процесів, так і даних про видалення файлів, відкритих сесій, ключів для криптографічних перетворень тощо. Дана стаття надає рекомендації та практичні приклади з отримання образу даних оперативної пам’яті ПЕОМ.