Комп’ютерно-технічне дослідження мобільних телефонів, смартфонів та SIM-карт - Харабуга, Ю.С. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Розглянуто межі компетенції експерта, можливі небезпеки щодо втрати інформації та запропоновано послідовність дій експерта при комп’ютерно-технічному дослідженні мобільних телефонів, смартфонів та SIM-карт.