Спрощений метод розрахунку суми завищення вартості будівельних робіт як метод експертних досліджень у практичній діяльності Кримського НДІСЕ - Корзілов, В.Ю.; Корзілов, Ю.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
Запропоновано метод визначення вартості виконаних будівельних робіт при провадженні будівельно-технічних експертиз, пов’язаних з оцінкою вартості або з визначенням суми завишення вартості фактично виконаних робіт. Розглянуто комбінований спрощений метод розрахунку суми завищення вартості будівельних робіт.