Застосування дохідного оціночного підходу при проведенні судової експертизи з визначення матеріальної шкоди при порушенні прав на торговельну марку - Поліщук, І.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2014)
У статті наводяться алгоритми розрахунку матеріальної шкоди внаслідок порушення прав на торговельну марку основними методами дохідного оціночного підходу. Надано узагальнену оцінку практичного застосування вказаних методів при проведення судових експертиз за напрямом економічні дослідження у сфері інтелектуальної власності.